vrijdag 3 juli 2015

Magnum vloerverwarming thermostaat gebruiksaanwijzing

Introductiefolder vloerverwarming. De MAGNUM Intelligent Control thermostaat is uitgerust met een intelligente gidsfunctie die de gebruiker door het programma heen begeleid en is uiterst gebruiksvriendelijk ingericht. Aanwijzingen voor de installateur. MAGNUM X-Treme Control Digitale Klokthermostaat.


Bij keuze vloerverwarming kunt u de installatiediepte van het verwarmingssysteem instellen.

Ik zoek en stap voor stap handleiding voor Kvloerverwarmingsthermostaat. De gebruiksaanwijzing , bijgelever geeft geen mogelijkheid om de thermostaat in te stellen op aan en uitzetten. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Reageer op deze vraag Misbruik melden.


Ik weet niet meer hoe de vloerverwarming ingesteld moet worden. Te lang geleden dat de vloerverwarming is . Dan gaan we gratis voor u op zoek!

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij. Magnum S-Control Thermostaat. Deze stijlvolle, kleurrijke en verfijnde digitale klokthermostaat is speciaal ontworpen voor elektrische verwarmingssystemen. KDigitale Klokthermostaat, incl.


De geavanceerde Kdigitale klokthermostaat zorgt voor een nauwkeurige regeling van de vloertemperatuur en heeft uitgebreide mogelijkheden om dagen te programmeren. Kan het zijn dat er circuits aanwezig zijn en dat ie nu maar op halve kracht werkt, of hoe moet ik . De thermostaat is voorzien van e. Gefeliciteerd met de aanschaf van dit MAGNUM produkt. MAGNUM Comfort kabel is gefabriceerd met hoogwaardige en duurzame materialen. Om te garanderen dat uw produkt optimaal werkt zijn er enkele aandachtspunten, deze zijn beschreven in de installatievoorschiften. Alleen bij juiste montage volgens deze . Bij het installeren van deze thermostaat heeft u een maximale flexibiliteit bij het regelen van uw vloerverwarming.


Het bekijken en downloaden van deze Thermostaat handleiding is geheel gratis. De programmeerbare intelligente Remote Control thermostaat , is inclusief een eenvoudig bedienbare afstandsbediening maar kan ook bediend worden zonder deze afstandsbediening. Handleiding Remote control thermostaat.

NL MXC digitale klokthermostaat. Voor montage of demontage van de thermostaat altijd de elektriciteit in de meterkast uitschakelen. Bestudeer deze handleiding zorgvuldig en bewaar deze bij.


De MXC thermostaat is te monteren in. Vloerverwarming of ander systeem. Installatiediepte vloerverwarming.


Voor U begint met het installeren van de elektrische vloerverwarming , dient U deze installatiehandleiding evenals de bij de temperatuur- regelaar inbegrepen. De geleverde 2HEAT temperatuurregelaar dient te worden aangesloten volgens de bijgeleverde installatie handleiding thermostaat. Alvorens met de montage begonnen wordt, dient men de handleiding goed te lezen en te begrijpen. Dit om een goed functioneren van het product te garanderen.


Indien het bovenstaande in acht genomen wordt, kan de fabrikant de geldende . De mat komt vrijwel direct onder de oppervlakte te liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts