dinsdag 28 juli 2015

Overzetschoorstenen

Overzetschoorsteen een oplossing voor slechte schoorstenenen. Op daken van appartement complexen en flats staan veelal schoorstenen van ventilatiekanalen en ontluchtingskanalen welke door gebruik en door weersinvloeden dermate zijn aangetast. De rookkanalen zijn vaak nog wel in redelijke staat maar de schoorstenen buitendaks zijn slecht en aan . Deze schoorsteenommantelingen maken wij van polyester. Als u dat wilt kunnen wij ze bekleden met .

Spring naar inhoud Overslaan naar hoofdmenu. Home › Producten › Overzet schoorstenen. Polyester schoorsteenkappen zijn er voor om problemen met lekke, doorslaande en van slecht voegwerk voorziene schoorstenen op te lossen.


Toepasbaar op vrijwel ieder dak, als tussen- of eindkap op hellende of nokdaken maar ook op platten daken. Schoorsteenkappen van polyester zijn relatief licht en kunnen . Een overzet schoorsteen wordt over een bestaande schoorsteen heen geplaatst. Een overzetschoorsteen is qua kosten het meest voordelig ten opzichte van alle andere opties.


De oude schoorsteen heeft geen voorbehandeling nodig, ook niet wanneer er sprake is van lekkage.

De basis van de schoorsteen bestaat uit een . Onderstaand een selectie van onze prefab overzetkappen. Zeer geschikt voor renovatieprojecten en van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Neem contact op voor meer informatie of klik hier. Type aluminium, Type aluminium Type aluminium 3. De overzet schoorstenen van aluminium zijn re- latief licht, waardoor een zware onder constructie niet noodzakelijk is.


Het vervangen van een afgeschreven schoorsteen is een veelomvattende klus. Prefalux heeft hiervoor dé slimme oplossing. Onze prefab lichtgewicht overzetschoorsteen maakt slopen overbodig.


Dit arbeidsvriendelijke systeem levert een aanzienlijke besparing op arbeid en logistiek regelwerk. Dutch teroverzetschoorsteen. Geschikt voor groot onderhoud en renovatie.


Met een overzetschoorsteen kunnen schoorstenen die in slechte staat verkeren worden bedekt. Zo is eenvoudig een oude of lekkende schoorsteen te bedekken. Deze overzetschoorstenen zijn te verkrijgen in meerdere kleuren en afmetingen.


Het voordeel van een overzetschoorsteen is dat deze snel en eenvoudig . Prefab aluminium lichtgewicht schoorstenen, Duurzaam met composiet steenstrips.

Verwijderen pannen en goten na nieuw metselwerk. Aanbrengen hoeklijnen t. Type klus: Ventilatiesysteem repareren, onderhouden of schoonmaken. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts