woensdag 1 juli 2015

Vulset cab

Gekeurde CV- vulset met aflaatkraantje en gekeurde CAb -beveiliging voor het vullen en op druk brengen van de verwarmingsinstallatie. Verplicht op iedere verwarmingsinstallatie. Lengte flexibel: 4mm. Foto, Omschrijving, Prijs incl BTW.


Niet geschikt voor nieuwbouwinstallaties. CA-beveiliging is ingebouwd in de bolkraan.

Dit is een vulset volgende de nieuwe norm met CAb beveiliging. Zo voorkom je vuil CV water in je sanitaire leiding. Deze vulsets zijn gekeurd en verplicht bij vervanging of nieuwe installatie.


Permanente aansluiting tussen verwarmings- en drinkwatersysteem. Sneller bijvullen van de verwarmingsinstallatie na een onderhoudsbeurt. KVBG, De Koninklijke Vereniging van Belgische Gasvaklieden. CR, Gepolijst verchroomd. Het zeer compacte niet-controleerbare terugstroombeveiligingstoestel CAb.


Compacte vulset voor verwarmingsinstallaties bestaande uit een afsluiter met.

Cv Ketel toebehoren: Laagste totaalprijs, ruime. CA-klep op de vulset staan ongeacht de installatiedatum. Voor een fotoke: de eerste is de gewone ea klep die vroeger erop mocht, de volgende is . Artikelklasse: Vul- en aftapkraan.


Alle drukfouten en wijzigingen . Uitgebreide productomschrijving. Voorzien van een CAb terugstroombeveiliger. Vulset voor cv-installaties. W or ≤ kW depending on national regulations and requirements. Binnen werkdag gratis bezorgd.


The CAb must be fitted with 2 . Bruto prijs: €346per stuk. Fixaflex is een Belgische fabrikant van oplossingen om HVAC toestellen op een veilige en kwalitatieve manier aan te sluiten op water. Er werd initiatief genomen om de centrale verwarming vulset , in zijn geheel Belgaqua te laten certifiëren. Naast de reeds gekeurde CA of Cab keerklep, voldoen nu ook de kranen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts