donderdag 2 juli 2015

Eurom 1800 comfort rc

Met één druk op de knop wordt de ruimte gevuld met een heerlijk aangename warmte. De Golden Tube-lamp is niet windgevoelig waardoor er geen warmte verloren gaat. Dankzij zijn IP65- certificering laat je hem het hele jaar door buiten hangen.


Met de afstandsbediening zet je de terrasverwarmer . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Om deze reden is de bevestiging in een hoek van maar liefst 1graden te draaien.

Dit maakt de Eurom heater ook uitstekend geschikt voor gebruik in tuinen, restaurants, rookruimtes en bars. Met behulp van de afstandsbediening wordt dit model . Wij hebben een ruim aanbod Eurom terrasverwarmers en alles wordt gratis bezorgd. Elektrische terrasverwarming kopen? Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


De terrasheater heeft een maximum bereik van 16m² en is verticaal draaibaar tot 115° zodat de heater. De halogeenlamp heeft een korte golf wat betekent dat de warmte nauwelijks verwaaid. Vandaag bestel morgen in huis!

Gemakkelijk te bevestigen. Een keuze voor deze heater is een keuze voor gemak en comfort. En dit geldt zowel voor de plaatsing als voor de bediening van deze 1. Zo is hij uiteraard geschikt voor plaatsing aan de muur, maar hang je hem met . Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.


Geniet tot in de late uurtjes van aangename warmte op je balkon of terras. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening staat de terrasheater met één druk op de knop aan, en gaat hij net zo gemakkelijk weer uit. Door de halogeen lamp is deze terrasverwarmer geschikt om een oppvervlakte van m² te . Zie ook onze overige terrasverwarmingen. Behaagelijk buitenleven van QS.


Prijzen vergelijk vanaf € 900. Deze heater is geschikt om een oppervlakte van vierkante meter te verwarmen en daardoor ook prima geschikt voor een balkon of kleine tuin. Optioneel is ook een Eurom standaard verkrijgbaar, waardoor deze terrasverwarmer . Coolblue: alles voor een glimlach.


Bestel uw terrasverwarming bij Warentuin! Deze terrasverwarming is gemaakt van stevig aluminium en is . Koop nu en betaal pas over dagen!

Koop met zekerheid voor de beste prijs! Lamp, Long distance Golden Halogen lamp. Draaibaar, 115˚ verticaal. Terrasstraler van het merk Eurom voor 16m² met afstandbediening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts