woensdag 8 juli 2015

Gebruiksaanwijzing broedmachine

Algemene handleiding voor broedmachines. De temperatuur in het broedlokaal moet meer dan en minder dan graden Celsius bedragen. Zorg ervoor dat de machine op . Broedmachine type voldoet aan de van toepassing zijnde Europese richtlijnen.


In de bijgeleverde Verklaring van Overeenstemming is aangegeven welke richtlijnen dat zijn. De SMART-broedmachine is zo ontwikkel dat deze gemakkelijk in gebruik is en een optimaal resultaat bied als broedmachine.

De doorzichtige PVC kap laat u goed in de machine kijken. Een elektronische proportionele thermostaat met een decimale voeler, zorgt voor een constante temperatuur in het . Deze film is een handleiding voor alle klanten van Budgetbroedmachines. NL Handleiding broedmachines.


Deze NL handleiding is voor alle broedmachines bruikbaar. Het testen van uw apparaat voor de eerste keer. Instellen van de temperatuur. Tocht bij de broedmachine moet ook vermeden worden.

Volg exact de bijgeleverde gebruiksaanwijzing voor het instellen van de . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Mini Advance high performance broedmachine. Digitaal controlesysteem.


Luchtvochtigheid en ventilatie. Bedankt voor het aanschaffen van de R-COM broedmachine. Zij beschikt over twee sensors, een voor het. Hier zit helaas geen handleiding meer bij.


Weet iemand hoe dit werkt met de luchtvochtigheid? Ik zag ergens dat je onder het roostertje water moet doen. Maar ik weet dus niet hoeveel water etc.


De verkoper zei dat hij iedere dag . Ik ben helemaal leek op het gebied van broedmachines. De kippen deden altijd het werk zelf. Ik heb net een broedmachine gekocht van Vidaxl eieren automatisch keren.


Ik had gehoopt er een duidelijke gebruiksaanwijzing bij te krijgen maar helaas. Hele beknopte beschrijving met alleen wat instelling . Mini Eco high performance broedmachine.

Laat de broedmachine niet vallen en beschadig hem niet door erop te krassen. Plaatsten van de eieren. Doe er geen metalen voorwerpen in. Haal de broedmachine nooit van de stroom af als deze in werking is.


Gebruik alleen de bijgesloten accessoires. Houd de broedmachine nooit ondersteboven als er nog water inzit. Van harte gefeliciteerd met de aankoop van uw broedmachine ! Deksel met aansluitsnoer. Bodem (bak) in de kleur groen. Tussenschotjes voor tussen de eieren (stuks).


Ik zou een ander merk kiezen met beluchtings gaten en een fatsoenlijke gebruiksaanwijzing zodat je weet van temperatuur en luchtvochtigheidsgraad. Ik denk dat de schalen te hard zijn geworden door te droge lucht. Voor iemand die geen ervaring heeft met broedmachines is deze . Neem onderstaande regels in acht. Blijf tijdens bezoekuren, maar ook daarbuiten zoveel mogelijk uit de broedmachine.


Met handleiding in het engels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts