maandag 13 juli 2015

Godin colonial houtkachel

Afmetingen 7x 9x 6mm (hxbxd) diameter pijp 2mm. Deze godin colonial met vonkenscherm, ook wel franklin houtkachel of stovax regency genoem is een soort houtgestookte open haard. Dit is nog een heel net exemplaar compleet met rooster en vonkenscherm!


De godin colonial is een hele leuke kachel met mooie openslaande deuren en een sierlijke uitstraling. Body is in prima staat maar dient afgeschuurd te worden, met kolenrooster.

Kan open en gesloten gebruikt. Houtkachel van GODIN COLONIAL , kan zowel open als gesloten gebruikt worden, uitgang boven. Godin colonial met werk aan. In zeer goede staat, kan zowel open als gesloten gebruikt worden. Moet weg wegens plaatsgebrek.


Haarlem (Noord-Holland). Authentieke houtkachel allesbrander in goede staat, voorzien van. De houtkachel staat er al.

Als U een houtgestookt fornuis bedoelt i. De klapdeurtjes open haard is een type voorzetkachel, die met de deurtjes open als open haard kan branden en met gesloten deurtjes als kachel kan worden gestookt. Afhankelijk van het gebruiksdoel zijn er diverse houtkachels in de handel. Wij dachten zelf aan eventueel een electrische afzuiging boven in de schoorsteen?


Of zowel het luchtkanaal en rookkanaal gebruiken? Suf natuurlijk dat we ons niet even hebben verdiept in deze materie maar waren specifiek op zoek naar een kachel zoals we nu hebben ( godin colonial ), en zouden hem . Geplaatst door: Tanguy Degraeve. Tweede Paasdag Kachelvesting is importeur van kachels Gespecialiseerd in houtkachels op cv.


De Colonial kan met open of gesloten deuren. Verwijdering van inbouw haar aanpassing van de schouw en vloerplaat op maat gesneden, plaatsing nieuwe houtkachel . Vanuit deze sfeervolle ruimte met authentieke gebinten, heeft u toegang tot de gezellige slaapkamers met inbouwkasten en balkenplafon het toilet en de moderne badkamer welke is voorzien van vloerverwarming, . Onze showrooms verspreid door Nederland tonen alle merken haarden, houtkachels , gaskachels en schouwen. Deze houtkachel kan zowel met gesloten of open deuren gestookt worden.


De kachel is ook erg geschikt voor o. PIÈCES ADAPTABLES-AANPASSENDE WISSELSTUKKEN. Vind de beste tweedehands godin colonial resultaten van onze leden en aanbod sites zoals Ebay.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts