woensdag 8 juli 2015

Schadewijk 23 eersel

Ook voor al uw kinderfeestjes, scholen, familiedagen of andere groepsuitjes. Varkensmuseum - tentoonstelling van de varkenshouderij van vroeger en nu. Daarnaast schilderijen, duizenden beeldjes en gebruiksvoorwerpen.


Onze gezellige ontvangstruimte met overdekt terras en speelruimte is ook te huur voor een familiedag, feestje of vergadering. We bieden plaats aan ± personen.

Servies, glaswerk, vaatwasser, koffiezetapparaat e. U kunt zelf uw drank en eventueel eten verzorgen, . Bezoek aan deze stal is NIET GRATIS. Weekend van het Varken: zaterdag september: 11. GUNSTIG GESITUEERDE, RUIME BOUWKAVEL VOOR EEN NOG TE BOUWEN VRIJSTAAND WOONHUIS.


DE FRONTBREEDTE VAN DE BOUWKAVEL BEDRAAGT RUIM METER EN DE ACHTERTUIN IS GEORIENTEERD OP HET ZUIDEN. Bouwkavel: Gunstig gesitueerde, ruime bouwkavel voor een nog te bouwen .

Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Van zaadje tot karbonaadje! Op deze boerderij staat het varken letterlijk en figuurlijk in de . Highlights info row image. Geeft doorgaans antwoord binnen één dag. Aalst in Eersel , reviews by real people.


Het varkensmuseum is gewijd aan de varkenshouderij. Het museum laat alle facetten zien van de sector. Onder meer laat het museum de vroegere varkenshouderij en oude zeldzame huisdierrassen zien. Deze pagina wordt beheerd door het museum.


Met een beetje fantasie waan je je Dago- bert Duck. Gemeente: Gemeente Eersel. Buurt: Molenveld en Schadewijkstraat . Regulier: di, wo, za: 13:tot 17:u. Open in de wintermaanden.


Zo zie je het moderne leven van een varken.

Ze liggen niet in de modder maar op vloerverwarming. Door middel van glazen . Alles wat je wilt weten over deze zaal huren in Eersel. Richtprijs: € per kind.


Rundal: Vergaderruimte, Feestzaal. Deelnemers: Vanaf deelnemers. Een rondgang over de boerderij brengt je langs de varkens, het varkensmuseum en de vele andere dieren.


Voor de kinderen is er overdekte speelruimte waar ze zich naar hartelust kunnen vermaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts