dinsdag 28 juli 2015

Visual designer vacature

Visual Designer Vacatures beschikbaar op Indeed. Graphic Designer Vacatures beschikbaar op Indeed. Bekijk online vacatures als Visual designer op de grootste vacaturebank van Nederland.


Benut uw professionele netwerk en vind een baan. Ben jij een enthousiaste visual designer en zou je je design skills het liefst willen inzetten voor een product dat de wereld verandert?

Dan is deze functie iets voor jou! Club is het do-good platform waar je een wereld van verschil kunt maken door de inzet van van je tij kennis en geld. Wij zijn opzoek naar een vormgevingsfanaat die op de hoogte is van alle ins-en- outs op het gebied van social media. Behoren Pinterest en Dribbble tot jouw favoriete websites?


Zit jij vol creatieve ideeën en ken jij Photoshop, InDesign en After Effects als je broekzak? Heb jij een passie voor creatief, vernieuwend en pixelperfect ontwerpen? Pixelfarm heeft een vacature visual designer , solliciteer direct!


Door de digitalisering van financiële dienstverlening wordt visual design belangrijker en komt de focus steeds meer te liggen op het realiseren van een excellente customer experience.

You will be responsible for the translation of concepts. SportVibes is per direct op zoek naar een visual design stagiair. Jij bent een sportieve creatieveling die breed inzetbaar is van Design tot DTP.


Je ontwerpt graag van print tot pixel en hebt goed gevoel voor vorm en typografie. Je bent ondernemen sociaal en . Your main focus will be the conception and production of visual design artwork for the of our website. Home vacature visual designer.


CAPAZ is een studio voor beel identiteit en interactie gevestigd in Utrecht. Wij zoeken per direct een jonge, ambitieuze ontwerper met een brede belangstelling voor zowel offline als online communicatie voor uur per week. Je hebt gestudeerd aan een HBO-opleiding en minimaal jaar . Junior visual designer (minimaal uur) is niet meer actief. Maar misschien zijn deze vacatures iets voor jou: Gerelateerde vacatures. Dit zijn wij RapidSugar is een data gedreven marketingbureau.


We zetten onze creatieve talenten, strategische inzichten en technische vaardigheden in om onze klanten te helpen met het verhogen van engagement, conversie en loyaliteit. Dit doen we door omnichannel strategieën en . Daarom zoeken wij een visual designer die vol energie met ons mee wil bouwen aan mooie, betekenisvolle merken.

Dus als het volgende profiel bij je past, twijfel niet en laat van je horen! Wij ontwikkelen creatief, strategisch en uitgesproken werk vanuit de identiteit van merken. In een klein dynamisch online team, ben jij degene die in staat is om interactieontwerpen om te zetten naar aantrekkelijke, gebruikersvriendelijke designs voor de sites en apps van XS4ALL. In een uitdagende competitieve markt ontwikkelen wij websites en software voor recruitment en zoeken wij nieuwe manieren om mensen met werk te verbinden.


Wij streven ernaar om met behulp van technologie de juiste kandidaat de juiste baan of . Ben jij een visual designer die mooie dingen kan maken, maar wel vanuit de gebruiker denkt? We zijn op zoek naar een designer die niet alleen goed kan vormgeven, maar zich ook kan verplaatsen in de eindgebruiker. Aansprekende ontwerpen zijn van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts