maandag 20 juli 2015

Wolf garten snoeischaar

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Veelal gratis verzonden! WOLF - Garten Snoeischaren koop je eenvoudig online bij bol. Handzame, robuuste, standaard snoeischaar.


Snijtechniek: zijden snijdend.

Wolf Garten Snoeischaar. Deze snoeischaar is voorzien van een eenhandsvergrendeling waardoor de schaar eenvoudig. De snijmessen van de papegaaibek maken een scherpe snede die snel herstelt.


Zowel links- als rechtshandigen kunnen deze snoeischaar gebruiken om takken van max. Beide messen van de papegaaienbek snijden waardoor er een scherpe . Geschikt tot een doorsnede van mm. De levertijd is werkdag(en).


Blokker nieuwsbrief: profiteer van vele voordelen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak maandelijks kans op een Blokker-cadeaukaart t. Het is een stevige schaar met een goede krachtoverdracht. Een van de belangrijke pluspunten van dit artikel is dat de snijkop in een hoek van 30° is geplaatst, dit voorkomt dat je pols overstrekt. De messen zijn speciaal geslepen en voorzien van een hostaflon . Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen. Als je verder gaat accepteer je onze cookies. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG.


Stompvrij snijden voor snellere wondheling. Onverliesbare geintregeerde veer. Precies geslepen messen met anti - kleeflaag. Voor takken met een doorsnede tot mm. Variërend van handmaaiers . Dit product heeft nog geen recensies, wees de eerste.


Bestel dit product online en haal af waar en wanneer het jou uitkomt. Kom naar het tuincentrum! Zoekt u Tuingereedschap?


De professionele snoeischaar met papegaaien snijtechniek is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is voorzien van snijkop onder een hoek van 30º,.

Hebt u regelmatig snoeiwerk in uw tuin? Dit komt doordat deze snoeischaar is uitgevoerd met een aambeeld- snijkop. Om te voorkomen dat u tijdens het snoeien uw pols overstrekt, is de snijkop van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts