donderdag 2 juli 2015

Honeywell driewegklep schema

Alvorens met de installatie te beginnen: 1. Lees dit installatievoorschrift aan- dachtig. Zie ook de installatievoorschriften die bij de CV-ketel of het warmwatertoe- stel behoren (indien van toepassing). Controleer de technische gegevens in dit voorschrift en op het produkt om er zeker van te zijn dat de afsluiter ge- schikt is . NL Installatie instructie voor inbouw.


GB Installation instruction for.

Als de klep in rust ( spanningsloos) staat dan is poort A (boiler) afgesloten, dan kan er water poort B. Ext 3wegklep wordt niet aangestuurd bij ww Nefit. Volgens mij kan met wat ik wil de klep niet in de retour (wil het buffervat gebruiken als opslag van overtollige warmte, zie schema ) Maar in de pdf . Na een storing waarbij de ketel oververhit raakte bleek de oorzaak te liggen aan een vastgelopen. Het complete schema heb ik eventueel ter beschikking.


Waardeer dit antwoord Misbruik melden. De klep wordt opengestuurd zodra er warmtevraag is, maar zodra de ketel begint te branden sluit de klep zich weer, terwijl er nog steeds warmtevraag is. Dit blijft zich herhalen, omdat er .

De motor werkte de ene keer wel en de andere keer niet. Bij gebrek aan een schema van het binnenwerk van de motor kon ik door meting. Specificatie, spanning 24vac vermogen 6va elektrische.


Besturing volgens schema of 3. Op los vervangen motoren verleen ik jaar garantie m. Ik loop echter tegen het probleem aan dat de ketel de driewegklep niet aanstuurt bij ww bedrijf. De eenvoudigste manier is het toepassen van een 24. Volt driewegklep (als accessoire leverbaar). Het principe- schema is te zien in Afb.


Principeschema voor Remeha Quinta m. Kamerthermostaat- aansluiting op de ketel. Vul de installatie niet met antivries (b.v. glycol), omdat dit. Bekaert Premix ( Furigas).


Een driewegklep heeft als functionaliteit het afsluiten van waterstroom in één leiding, terwijl tegelijkertijd waterstroming in een andere leiding begint. Honeywell Driewegklepafsluiters. Tevens zorgt het voor het mengen van water uit twee verschillende leidingen in één leiding, óf het verdelen van water uit één leiding naar . AGPO Ferroli motorgedeelte van twee-en driewegklep. Spanning 24VAC Vermogen 6VA Electrische aansluiting Molex stekker Omlooptijd seconden Bestuuring volgens schema of 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts