vrijdag 31 juli 2015

Truma airmix onderdelen

Het systeem is speciaal ontwikkeld om het binnenklimaat in de caravan te verbeteren. Een traploos te regelen luchtklep maakt het mogelijk om verse buitenlucht bij de . De airmix is ontwikkeld om het binnenklimaat in de caravan te verbeteren. Bediening geschikt voor het komfortpakket AXK . In de zomer werkt het systeem als een ventilator en zuigt frisse, koele lucht onder de caravan aan.


Wij zijn gespecialiseerd in onderdelen en accessoires voor alle merken caravans ,campers en aanhangers maar kunnen ook alle onderhoud en een aankoopkeuring uitvo.

In de winter verrijkt het de verwarmingslucht met frisse lucht. Levertijd: - werkdagen. Assortiment en voorraad. Bel voor een actuele winkelvoorraad naar . Het assortiment en de voorraad in de webshop kan afwijken van de fysieke winkels. Onderdelen en accessoires.


Lees hier meer over de verschillende modellen! Ook reserveonderdelen en accessoires! Verder zijn nog onderdelen ingebouwd als gaskraan, thermostaat en soms batterijen voor de ontsteking.

Wordt bevestigd aan de inbouwkast en blaast warme lucht door buizen daarheen waar deze gewenst worden. De luchthoeveelheid is traploos instelbaar. Is de kachel niet aan dan kan de ventilator in combinatie met een airmix ook koude lucht blazen. Deze maakt het mogelijk om verse buitenlucht bij de warme lucht te mengen.


Airmix Set Ventilatorbevestiging. Prijzen van de diverse onderdelen zou ook handig zijn. Schijndel, hal caravanonderdelen (vraag er wel de prijscatalogus bij) en. Aan deze airmix verbind je dan twee buizen, een gaat door de bodem van de caravan om koele lucht aan te zuigen.


De andere gaat naar de truma ventilator. Na de klep zit er dan een zwarte 90 . Fendt Platin 5TG incl. Bij linkse installatie zijn de onderdelen aan de andere kant.


Montage en leveren van accessoires en onderdelen. Met schuifknop E kan de instelling van hoeveelheid. Verbrennungsluftzuführung. Warmluftverteilung) – auf Wunsch. Welke onderdelen moet ik demonteren om erbij te kunnen?


Bestaat bij dit type kachel de.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment accessoires en technische onderdelen om uw caravan, kampeerwagen of klassieker aan te. Stabilisator koppelingen. Verrijdbare of vaste tanks.


Truma , electrische of gas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts